Jumat, 11 Juli 2008

SALAM CERIA & 'BERTENAGA'

Assalamualaikum, selamat pagi. Terima kasih kerana saya tau teman-teman masih berkunjung ke sini walaupun lama tak paparkan ceritera baru.


Sebenarnya kami sekeluarga sedang membina episod baru dalam jalan cerita hidup kami. Dan kami mau anda menjadi sebahagian watak penting dalam paparan itu.


Begini, kami sekeluarga sedang mengikuti latihan 'buat business'. Dulu memang ramai yang mengajak buat business, tetapi sebgai pegawai kerajaan, dalam bidang media - kami tidak punya masa untuk business. Sekarang setelah suami saya bersara dan anak-anak sudah berdikari- kami punya sedikit masa untuk memikirkan masa depan - menceriakan masa depan.


Sekarang ni sedang mengikuti beberapa kursus persediaan. Kami nak jadi businessman yang berjaya menerusi 'HERBALIFE' sejenis makanan tambahan yang amat sesuai
untuk mengekalkan kesihatan. Kami tengok orang berjaya
'membaiki' kesihatan dengan produk itu. Beberapa minggu
lalu kami hadiri eramah,
jumpa mereka yang berjaya membina kerjaya -WOW selain bertambah sihat, pendapatanpun bertambah. Penceramahnya pun dalam kalangan orang yang berjaya - so kalau orang lain boleh berjaya, apa kurangnya kita. Yang hadir, bukan saja dalam kalangan mereka yang bekerja, malah beberapa students sepenuh masa yang turut berjaya dalam perniagaan tersebut. Saya kagum sungguh. Dan itu yang menjadi pembakar semangat untuk terus berusaha.

Kami nak ajak anda sertai kami - kita dengar ceramah dulu, kemudian cuba produknya. Kalau yakin - boleh join kami. Saya percaya anda akan teruja dengan produk tersebut.


Nak tau lebih lanjut mengenainya boleh hubungi menerusi SMS - 016 8890236 atau suami saya, Saie Dris 013 8061506. Kita boleh dengar ceramah mengenai produk itu, kemudian terpulang kepada anda untuk mencubanya.

Tidak ada komentar: